Union Stars wen Sedgars SWD Krieket Liga

Union Stars het Saterdag teen Mosselbaai te staan gekom in die eindtsryd van die Sedgars SWD 50 boulbeurte toernooi.

Mosselbaai het eerste gekolf en is vir ‘n skramele 50 lopies in slegs 29 boulbeurte uitgehaal.

Gurshwin Rabie het 2 paaltjies vir 7 lopies, Marcello Piedt 2 vir 3 en Douglas Baardman 2 vir 14 platgetrek.

Union Stars het die teiken met die verlies van een paaltjie verby gesteek en sy title behou.

Back Row:  Simon Swigelaar (Honorary Life-President), Wayne Wagenaar (Team Official), Glenton Stuurman, Grisendo Maksella, Geoffrey Pêrel, Goliath Ewerts (Team Manager), Gurshwin Rabie, Brendon Louw, Douglas Baartman and Pat Sambo (Member of the Executive Committee).  Front Row:  Waldo Lategan, Pieter Stuurman (captain), LeeRoy Bredenkamp, Regan Booysen, Jacques Campher, Justin Jordaan, Marcello Piedt and André Olivier
Back Row: Simon Swigelaar (Honorary Life-President), Wayne Wagenaar (Team Official), Glenton Stuurman, Grisendo Maksella, Geoffrey Pêrel, Goliath Ewerts (Team Manager), Gurshwin Rabie, Brendon Louw, Douglas Baartman and Pat Sambo (Member of the Executive Committee). Front Row: Waldo Lategan, Pieter Stuurman (captain), LeeRoy Bredenkamp, Regan Booysen, Jacques Campher, Justin Jordaan, Marcello Piedt and André Olivier
Share Button
,

About southcapenet

Adding value to my domain hosting and online advertising services.
View all posts by southcapenet →