ADAM se splinternuwe musiekvideo, VERGIFNIS, is hier!

Die splinternuwe musiekvideo VERGIFNIS deur die groep ADAM is pas vanoggend uitgereik!

1
Kyk die video hier:

ADAM is sekerlik een van die mees produktiefste groepe vandag in Suid-Afrika. Na hul eerste album, Adam, in 2011 verskyn het, het hulle Vir jou gemaak (2012) en daarna Goud (2014) uitgereik. Al drie hierdie albums het goue status bereik.

ADAM (Hugo Ludik, Kyle Grant en Reynardt Hugo) se vierdie Afrikaanse album getiteld, HOOGTEVREES, is gedurende Augustus 2016 uitgereik.  Dié titelsnit van die album het die nommer een plek op verskeie radiostasies se trefferparades gehaal en die tweede enkelsnit, VERGIFNIS, wat onlangs uitgereik is, is kort op sy hakke!

Share Button

About southcapenet

Adding value to my domain hosting and online advertising services.
View all posts by southcapenet →